stihl

Compacte robotmaaier voor kleine tot middelgrote oppervlakten

RMI 422 reeks

Eenvoudige programmatie

De maaitijd instellen wordt een kinderspel dankzij het heldere LCD display en intuïtieve gebruiksinterface.

Korte maaitijd

De RMI 422 slaagt erin om op zeer korte tijd een perfect maairesultaat af te leveren bij zowel kleine & middelgrote gazons.

Biologisch verantwoord

Dankzij een mulchmes met dubbelzijdig geslepen lemmet laat de robotmaaier waardevolle resten achter op uw gazon.

Ingebouwde veiligheid

De robotmaaier is uitgerust met sensoren voor het herkennen van obstakels en stopt zelfs van zodra hij wordt opgetild.
RMI 422

IN ONS GAMMA

-9%
Sluiten

Stihl RMI 422

999,00
Als je kleine en middelgrote tuinen volledig automatisch wilt maaien, is de STIHL iMow robotmaaier RMI 422 de ideale oplossing voor u.      
Sluiten

Stihl RMI 422 P

1 369,00
De STIHL iMow robotmaaier RMI 422 P beschikt over de nodige krachtreserves om middelgrote oppervlakken te maaien. Zijn krachtige lithium-ion

RMI 422 reeks

De STIHL RMI 422 reeks beschikt over de nodige krachtreserves om kleine tot middelgrote oppervlakken te maaien. Zijn krachtige lithium-ionaccu drijft het mes in het mulchmaaiwerk zo efficiënt aan dat de robotmaaier aan enkele laadcycli genoeg heeft om een terrein van 800 m² (RMI 422) tot 1.700 m² (RMI 422 PC) te maaien.

Mulchmaaier

Tijdens het mulchen worden de fijne deeltjes versnipperd gras gelijkmatig over het gazon verspreid. Daar dienen ze als meststof door de bodem te voorzien van waardevolle voedingsstoffen. Zo wordt je gazon weer dicht en perfect gezond. Dankzij de snijhoogteverstelling, maai je je gazon precies op de gewenste hoogte.

Adaptive Slope Speed

Met de functie ‘Adaptive Slope Speed’ past de STIHL robotmaaier zijn snelheid aan op oneffen terrein. De ingebouwde hellingsensor analyseert continu de helling van de robotmaaiers en synchroniseert zijn aandrijving.