LOUNGE

Hoekopstellingen

FANTASTISCH COMFORT

ARCADE

Dankzij de lage platformdelen aan de zijkanten en de zeer lage tafels vallen de teak delen in Arcade goed op. De dikke kussens en een robuuste achterkant maken een statement en garanderen vooral fantastisch comfort.

BUITENGEWOON ONTWERP

PATIO

De minimalistische roestvrijstalen frames zijn kubistisch vormgegeven en met een mix van teak en keramische details, staat er een unieke modulaire loungeset voor u klaar.

UITZONDERLIJK DESIGN

DIVINE

Er is veel te zeggen over Divine, een modulaire lounge serie met veel geweldige kenmerken. Een uitzonderlijk design, een mix van mooie materialen en een uitstekend comfort maken Divine

ELEGANT DESIGN

CUCINA

Veel uitzonderlijke details maken onze Cucina serie uniek: sublieme teak elementen, retro poten en het buitengewone ontwerp van de achterpanelen.

SCANDINAVISCHE INVLOED

RAPHAEL

Eigentijdse teak poten die het vloeiend vormgegeven frame ondersteunen. Aangevuld met een patroon van Rope, waardoor een fantastische balans ontstaat.

EEN ZWEVEND EFFECT

METROPOLITAN

Deze modulaire lounge serie heeft een extreem kubistisch ontwerp met XXL armleuningen die ook als een hoek fungeren. Een zwevend effect openbaart zich met de lage teak Metropolitan-tabel.

VERRASSENDE VORMEN

METEORO

Maak een statement met onze modulaire Meteoro: een aanwezig antraciet frame dat vele verrassende vormen heeft. Dikke loungekussens bieden een hoog zitcomfort.

ORGANISCHE VORMEN

AVALON

We zijn verliefd op organische vormen en ze lijken nooit te eindigen met Avalon. Deze modulaire lounge serie heeft een prachtig design, fantastische kleuren en het beste zitcomfort dat u zich maar kunt wensen.

MINIMALISTISCH FRAME

COAST

Het minimalistische frame is prachtig gevormd: van zijn ranke poten tot aan zijn armleuning. Dikke kussens garanderen een hoog comfort.

UNIEKE ACHTERPANELEN

KAYA

Deze modulaire lounge serie heeft unieke achterpanelen en een industrieel ogend frame. Dikke kussens en een iets hogere rug bieden je een hoog zitcomfort, zo kun je met volle teugen van Kaya genieten.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Outdoor Living
Liersesteenweg 239/D
2220 Heist-op-den-Berg