LOUNGE

Hoekopstellingen

FANTASTISCH COMFORT

ARCADE

Dankzij de lage platformdelen aan de zijkanten en de zeer lage tafels vallen de teak delen in Arcade goed op. De dikke kussens en een robuuste achterkant maken een statement en garanderen vooral fantastisch comfort.

SPICE IT UP!

GINGER

De Ginger combineert een robuust design en fijn zitcomfort met geraffineerde details zoals de teak afwerking in de hoge armleuning.

UITZONDERLIJK DESIGN

PISANG

Uitzonderlijk design met luxueuze uitstraling en ronde lijnen. Een prachtexemplaar voor uw buitenruimte!

VAN HIER TOT IN DE EEUWIGHEID

ETERNITY

We introduceren een volledig teakhouten lounge, een verfijnd frame met extra dikke loungekussens. Hou-t je ervan?

SCANDINAVISCHE INVLOED

RAPHAEL

Eigentijdse teak poten die het vloeiend vormgegeven frame ondersteunen. Aangevuld met een patroon van Rope, waardoor een fantastische balans ontstaat.

EEN ZWEVEND EFFECT

METROPOLITAN

Deze modulaire lounge serie heeft een extreem kubistisch ontwerp met XXL armleuningen die ook als een hoek fungeren. Een zwevend effect openbaart zich met de lage teak Metropolitan-tabel.

VERRASSENDE VORMEN

METEORO

Maak een statement met onze modulaire Meteoro: een aanwezig antraciet frame dat vele verrassende vormen heeft. Dikke loungekussens bieden een hoog zitcomfort.

ORGANISCHE VORMEN

AVALON

We zijn verliefd op organische vormen en ze lijken nooit te eindigen met Avalon. Deze modulaire lounge serie heeft een prachtig design, fantastische kleuren en het beste zitcomfort dat u zich maar kunt wensen.

ONGEZIENE FLAIR

FABRICE

Gemaakt met de beste materialen, gemaakt met passie.

BESTE ZITCOMFORT

RAVENNA

Deze lounge serie laat zien dat ronde hoeken en rechte vormen prima samen gaan. Tel daarbij een heerlijk zitcomfort en je snapt waarom relaxen in Ravenna een ware traktatie is.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Outdoor Living
Liersesteenweg 239/D
2220 Heist-op-den-Berg